Heerlen/Midden Limburg


 Weer een stukje schrijven voor de BGV-afdeling Heerlen/Midden Limburg. En als u dit stukje in Met Pensioen gaat lezen, is het alweer begin december, sinterklaasdag zelfs. Is deze zomer al lang en breed op vakantie. Wie weet het,
zitten we met een pak sneeuw opgescheept. Wie zal het zeggen? Het is de laatste uitgave in 2023. Een indrukwekkend jaar gaan we afsluiten met nog steeds een oorlog in Oekraïne, een oorlog erbij met Israël en de Palestijnen.
Hoewel die laatste het zelf misschien ook niet willen, maar een door een Palestijnse islamitische politieke terroristische organisatie. En wereldwijd een tweespalt is in het denken van de mens. Waren we velen jaren geleden zeer pro Israëlisch, is dat nu omgeslagen voor velen in een pro Palestijnse denkwijze. Wat leven wij in een prachtig deel van de wereld. Wij kunnen ons tenminste druk maken om welke zonnepanelen gaan we op het dak leggen of over ons inkomen. Maar goed, daar moeten we ons mooie Met
Pensioen niet mee gaan vullen. Wat u wel mag gaan vullen: uw agenda.

Met name op woensdag 20 december. Dan gaan we in onze afdeling Heerlen/Midden Limburg een mooie kerstviering meemaken. Hierin treedt het Byzantijns koor “Sobórnost” op. En natuurlijk wordt u ook inwendig verzorgd, met een kop koffie/thee en vlaai. Het gaat zeker een mooie middag worden. Waarin ook tijd is om onderling even bij te praten. Wat we u wel vragen:
meld u zich wel even aan. Graag via onderstaand e-mailadres (heeft voorkeur) of telefoonnummer 06-51358831.
Omdat ik soms niet altijd direct kan opnemen, laat dan een berichtje achter. We organiseren deze middag samen
met de SSOVH-sectie Senioren, vandaar dat u ook een introducee mag meenemen. Verder wil ik u nu al een goede
afsluiting van dit bijzondere jaar wensen en een mooi 2024. Ik kan het niet vaak genoeg zeggen of schrijven, onze gezamenlijke ouderenmiddag is op elke woensdag van 13.15 uur tot…meestal 16.30 uur. En dat geldt zeker voor de leden van het voormalige Midden Limburg. En voor het nieuwe jaar is uw bestuur alweer bezig om een uitstapje te organiseren. Blijf ons volgen in Met Pensioen.
En u weet, is er iets dat uw bestuur zou moeten weten, geef het door aan onderstaand e-mailadres. Geniet van
de feestdagen en blijf gezond.


Frans Evers – 0651358831
f-evers@home.nl 


Voor informatie of vragen over bgv afdeling Amsterdam ov kunt u een e-mail sturen naar:

Info@bgvov.nl

Menu

Afdelingen 

Afdelingen

  • Rotterdam / Den Haag
  • Twente
  • Venlo
  • Zuid West
  • Zwolle / Groningen / Friesland